Cursus Dialux EVO 12 - (basic, advanced + expert)

Algemeen:

Onderstaand kunt u meer lezen over de inhoud, de onderwerpen en additionele informatie. Voor vragen kunt u ons altijd een e-mail sturen.

Doelstelling:

Inmiddels heeft deze software zich uitgebreid bewezen en biedt het adviseurs en ontwerpers een fraai stuk gereedschap. Met deze software kunt u uiteraard het objectieve deel van het lichtplan (berekeningen, toetsing aan de normen) uitwerken. Maar gelukkig ook het subjectieve deel van een lichtontwerp (sfeerbeelden, sfeer + gevoel) aan uw klanten presenteren. Tijdens deze 3 cursusdagen leert u uitgebreid om te gaan met de lichtsoftware Dialux EVO. Diverse voorbeelden en cases worden behandeld. Eerdere ervaringen met lichtsoftware is niet noodzakelijk want we beginnen (uiteraard) bij het begin en leren u deze tool optimaal te gebruiken.

Inhoud

Voor de inhoud per dag kunt u kijken op de onderstaande cursuspagina's 

Dag 1:
Dialux EVO 10 basic >  

Dag 2:
Dialux EVO 10 advanced > 

Dag 3:
Dialux EVO 10 expert >

Voorbereidingen

Neem uw laptop/computer mee naar de cursusdag. Zorg dat de meest actuele versie van Dialux EVO op de computer is geïnstalleerd. Vergeet niet de voeding van de computer mee te nemen. Ook een 3-knops muis is essentieel om het programma te kunnen gebruiken. Dialux EVO is een lichtberekeningsprogramma dat uitsluitend werkt op een Windows machine. Zoals bij ieder 3D programma geldt ook hier, kies voor de snelste computer en een snelle grafische kaart. 

Officieel trainingspartner Dial

Wij zijn al jarenlang dé officiële trainingspartner van Dial (de makers van de software) en onze docent is een door Dial gecertificeerde trainer. 

cursusinformatie

DUUR 
3 DAGEN (18 LESUREN)

PRIJS
€ 1.185,- EXCLUSIEF BTW

BEVESTIGING
NA UW INSCHRIJVING ONTVANGT U VAN ONS EEN BEVESTIGINGSMAIL EN UW FACTUUR

CERTIFICAAT
NA HET AFRONDEN (18 CPD PUNTEN) VAN DEZE CURSUSDAGen ONTVANG JE HET CERTIFICAAT Dialux evo 11 VAN DE LIGHTING DESIGN ACADEMY

DOELGROEP
voor personen werkzaam met licht en verlichting die zich verder nog willen professionaliseren.

LUNCH
UITERAARD VERZORGEN WIJ HEERLIJKE LUNCHes.

VOORKENNIS
basiskennis van licht is gewenst, die leert u bijvoorbeeld tijdens onze klassikale CURSUS FUNDAMENTALS of door het het volgen van onze e-learning  CURSUS VERLICHTING EN LICHTONTWERP

LOCATIE
LIGHTING DESIGN ACADEMY GROTE HAAG 11 AMERSFOORT 

KIES UIT DEZE DATA
13 FEB + 22 MRT + 5 APR 2024
13 FEB + 29 MEI + 12 JUN 2024
15 MRT + 22 MRT + 5 APR 2024
15 MRT + 18 JUNI + 25 JUN 2024
16 APR + 18 JUN + 25 JUN 2024
11 JUN + 18 JUN + 25 JUN 2024

ZIT DE JUISTE COMBINATIE VAN DATA ER NIET BIJ? KIJK DAN OP DE PAGINA'S VAN DE BASIC, ADVANCED EN EXPERT DAGEN EN KIES UIT DE BESCHIKBARE DATA. MAIL DEZE DAN NAAR ONS DOOR. 

LESTIJDEN
09.00 TOT 16.00 PAUZE VAN 12.00 TOT 13.00

INSCHRIJVEN
BIJ VOORKEUR VIA DE ONDERSTAANDE BUTTON MAAR NATUURLIJK KUNT U ONS ALTIJD EEN E-MAIL ZENDEN

schrijf je in