OPLEIDING LICHTDIPLOMA (LD-II)

 

Algemeen:

U kunt kiezen uit een e-learning opleiding of een klassikale opleiding. Onderstaand kunt u meer lezen over de inhoud, de onderwerpen en additionele informatie. Voor vragen kunt u ons altijd een e-mail sturen.

 

Doelstelling:

Deze opleiding is het logische vervolg op Lichtdiploma (LD-I) en vormt een perfecte verdere verdieping in het vakgebied licht. Ook in dit tweede deel bieden wij u een compleet programma aan met modules die samen een volledig traject vormen naar het lichtdiploma LD-II. U ontvangt uitgebreide informatie op het gebied van verlichting en lichtontwerp welke u nodig heeft om een competitief en onderscheidend lichtontwerp te kunnen maken. De opleiding gaat uitgebreid in op Human Centric Lighting, Lighting Controls, Product Design, Concept Design en Smart Design. Naast theoretische invalshoeken treft u veel praktijkcases welke u direct in uw eigen werk kunt toepassen.

 

Waarom deze opleiding?

Het lichtvak groeit en wordt alleen maar complexer en meer uitgebreid! Zeker de afgelopen jaren zijn er diverse nieuwe onderwerpen en aandachtsgebieden waar we een zekere kennis van nodig hebben. De mens wordt (gelukkig!) steeds meer centraal gesteld waarbij de kwaliteit van de lichtoplossing steeds hogere eisen eist. Na het volgen van deze opleiding bent u weer helemaal op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten. De opleiding wordt, net als LD-I, aangeboden in een e-learning variant of als klassikaal onderwijs beiden gecombineerd met huiswerkcases en een intensieve begeleiding. De gemiddelde studiebelasting, naast de lesdag, is 4 uur per week.

 

Flexibel deelnemen aan lesdagen (klassikale variant):

Alle cursusdagen van de opleiding lichtdiploma (LD-II) worden 3 keer per jaar aangeboden. U kunt kiezen om aan de 5 dagen opeenvolgend deel te nemen wat de kortste studieduur betekent. Of u kiest voor deelname op een moment dat u dat uitkomt. U kunt hiermee de opleiding laten afstemmen op u eigen persoonlijke voorkeur.

 

 

 

Doelgroep:

voor een ieder die een gedegen lichtopleiding zoekt bijvoorbeeld , (startende) lichtadviseurs, adviseurs, ontwerpende ambtenaren, project-verlichters, fabrikanten, binnenhuisadviseurs en architecten. Om de opleiding goed af te kunnen ronden is minimaal een mbo+ niveau gewenst

 

Voorkennis:

lichtdiploma I of vergelijkbaar.

 

Locatie klassikale cursus:

grote haag 11 amersfoort of bierkade 9 blokzijl.

 

Bevestiging:

na uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestigingsmail en uw factuur.

 

Inschrijven:

bij voorkeur via één van de onderstaande buttons maar natuurlijk kunt u ons een e-mail zenden.

 

Lesdagen starten 17 september 2020, locatie Blokzijl:

HCL 17 september 2020

LIC 24 september 2020

PD 15 oktober 2020

CD 29 oktober 2020

SD 5 november 2020

 

Lesdagen starten 2 februari 2021, locatie Amersfoort:

HCL 2 februari 2021

LIC 9 februari 2021

PD 2 maart 2021

CD 9 maart 2021

SD 16 maart 2021

 

Lesdagen starten 25 maart 2021, locatie Blokzijl:

HCL 25 maart 2021

LIC 1 april 2021

PD 8 april 2021

CD 15 april 2021

SD 22 april 2021

 

 

CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN IN VERLICHTINGSTECHNIEK EN LICHTARCHITECTUUR

© 1993-2020 lighting design academy, all rights reserved