LIGHTING CONTROLS

 

Algemeen:

U kunt kiezen uit een e-learning cursus of een klassikale cursus. Onderstaand kunt u meer lezen over de inhoud, de onderwerpen en additionele informatie. Voor vragen kunt u ons altijd een e-mail sturen.

 

Doelstelling:

Om meer te doen met verlichting en licht is een ruime hoeveelheid aan componenten beschikbaar die met elkaar "praten" via verschillende protocollen. Het ontwerpen en adviseren van een goed systeem vraagt  kennis en inzicht. Deelnemers zijn na het volgen van deze cursus in staat om een compleet advies uit te brengen waarin voor ieder project het juiste systeem kan worden toegepast.

 

Waarom deze cursus?

Er is veel mogelijk met lichtregelsystemen. Denk bijvoorbeeld aan energie besparing, het kiezen van lichtscenes en het gebruik van daglicht. Wanneer kiezen we nu DALI, DMX of Casambi?

 

We bespreken de technische en creatieve mogelijkheden van deze systemen op een heldere wijze. Door deze kennis bent u in staat om een modern en robuust advies over lichtsturingen te kunnen geven.

 

Doelgroep:

lichtadviseurs, lichtontwerpers, installateurs, adviseurs, (interieur)architecten en projectinrichters.

 

Voorkennis:

kennis over licht is gewenst om optimaal de lessen goed te kunnen volgen, bijvoorbeeld verlichting en lichtontwerp - basis is een minimale basis.

 

Locatie klassikale cursus:

grote haag 11 amersfoort of bierkade 9 blokzijl.

 

Bevestiging:

na uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestigingsmail en uw factuur.

 

Inschrijven:

bij voorkeur via één van de onderstaande buttons maar natuurlijk kunt u ons een e-mail zenden.

 

 

INHOUD

VERSCHILLENDE SYSTEMEN DALI DMX CASAMBI ENERGIEBESPARING LICHTSCENES INTERACTIE GEBRUIK DAGLICHT SENSOREN OPBOUW ADVIES BEGROTEN EN VERGELIJKEN PROJECT CONTROLS A PROJECT CONTROLS B PROJECT CONTROLS B TIPS + INSPIRATIE

E-LEARNING

+++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++

KLASSIKAAL

+++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++

CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN IN VERLICHTINGSTECHNIEK EN LICHTARCHITECTUUR

© 1993-2020 lighting design academy, all rights reserved