Lesmaterialen + tablet

 

 

 

LESMATERIAAL

 

Goed en actueel lesmateriaal is een vereiste bij iedere cursus en/of opleiding. Continue vernieuwen we de gebruikte materialen en zorgen zo dat u de meest recente informatie ter beschikking krijgt.

 

 

Cursusmappen;

 

Traditioneel gebruikten we cursusmappen en lieten we de lesmaterialen printen bij een drukker. Dit leverde fraaie boekwerken op die in de loop der tijd steeds dikker en uitgebreider werden.

 

 

Digitale materialen;

 

Doordat de meeste lesmaterialen ook digitaal beschikbaar zijn hebben we in 2016 besloten om volledig met digitaal lesmateriaal te gaan werken. Het grote voordeel is dat nieuwe ontwikkelingen en uitbreidingen meteen in de lesmaterialen worden aangepast. Een ander voordeel is dat er in de digitale lesmaterialen kan worden gezocht naar een onderwerp en/of trefwoord.

 

 

Lightcloud, onze online omgeving;

 

Alle deelnemers aan de opleidingen krijgen toegangsrechten voor toegang tot onze Lightcloud. Dit is een online omgeving waar alle lesmaterialen zijn te vinden. Ook de presentaties van onze docenten en additionele achtergrond informatie zijn hier te vinden. De Lightcloud is met PC, tablet of smartphone toegankelijk.

 

 

Tablets zijn inbegrepen bij de opleidingen;

 

Iedere deelnemer aan onze opleidingen ontvangt een tablet. Deze tablet wordt gebruikt voor de diverse cases en kan ook gebruikt worden om ook de lesmaterialen op te downloaden. De tablet wordt uitgereikt op de eerste lesdag van de opleiding en is dan meteen eigendom van de deelnemer.

 

In de opleidingsprijs is er een Androidtablet inbegrepen welke voldoet aan de eisen voor de cases en opdrachten. Naast de Androidtablet (8 inch) kan men ook kiezen voor een iPad Mini 4 (7,9 inch) tegen een geringe meerprijs.

 

Waar u vroeger altijd een cursusmap ontving, ontvangt u nu altijd een tablet (Android of iPad Mini) zodat wij bij de start van een opleiding zeker weten dat u beschikt over het juiste gereedschap.

 

 

 

 

 

 

 

 

CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN IN VERLICHTINGSTECHNIEK EN LICHTARCHITECTUUR

© 1993-2017 lighting design academy, all rights reserved