Fundamentals (2-dagen)

Algemeen:

Onderstaand lees je meer over de inhoud, de onderwerpen en additionele informatie. Toch nog wat meer vragen? Stuur ons dan een e-mail.

Doelstelling:

Je wilt beginnen in het lichtvak? Heel goed! Of al een tijdje bezig en zoekt een verdere verdieping? Dan is de cursus fundamentals de beste manier om verder te groeien. Na het volgen van deze cursus heb je jouw kennis verbreed en beschik je over de nodige bagage om je verder te specialiseren.

Wat leer je tijdens deze cursus?

wat is licht  |  basisbegrippen en jargon  |  LED  |  dimmen van LEDs  |  visuele syteem  |  meten van licht en kleuren  |  introductie normen  |  elektrotechnische begrippen  |  cases  |  tips + inspiratie

Waarom deze cursus?

Om goed met licht en verlichting te kunnen werken is er zekere kennis echt noodzakelijk. In de cursus worden diverse onderwerpen behandeld. Deze kennis kun je meteen in de dagelijkse praktijk (gaan) toepassen. Door het volgen van deze cursus ben je beter in staat om meer inhoudelijker met klanten en collega's over licht te communiceren. 

We gaan zeer praktisch in op diverse belangrijke onderdelen die in het vakgebied relevant zijn. Zo ben je in staat om een kundige gesprekspartner te zijn richting jouw opdrachtgevers. Er wordt niet uitsluitend over de techniek gesproken, ook de mens-kant is zeer belangrijk, hoe nemen we waar? Hoe wordt licht in ons visuele systeem verwerkt? Alles wordt helder besproken en met inspirerende cases duidelijk gemaakt.

Uiteraard is er voldoende ruimte voor vragen en discussie. Bereid je voor op veel gezellige interactie!

informatie

DUUR 
2 DAGEN (12 LESUREN)

PRIJS
€ 698,- EXCLUSIEF BTW

BEVESTIGING
NA UW INSCHRIJVING ONTVANG JE VAN ONS EEN BEVESTIGINGSMAIL EN DE FACTUUR

CERTIFICAAT
NA HET AFRONDEN (12 CPD PUNTEN) VAN DEZE CURSUS ONTVANG JE HET CERTIFICAAT CURSUS FUNDAMENTALS VAN DE LIGHTING DESIGN ACADEMY

DOELGROEP
VOOR IEDERE (TOEKOMSTIGE) PROFESSIONAL DIE MEER WIL WETEN OVER LICHT

LUNCH
UITERAARD VERZORGEN WIJ HEERLIJKE LUNCHES

LESMATERIAAL
INCLUSIEF UITGEBREIDE MATERIALEN EN TOEGANG TOT ONZE LIGHTCLOUD.

VOORKENNIS
GEEN SPECIFIEKE VOORKENNIS VEREIST

LOCATIE
LIGHTING DESIGN ACADEMY GROTE HAAG 11 AMERSFOORT 

KIES UIT DEZE STARTDATA
9 + 16 NOV 2023 
23 + 30 JAN 2024
19 MRT + 2 APR 2024
14 + 28 MEI 2024
4 + 11 SEP 2024

INSCHRIJVEN
BIJ VOORKEUR VIA DE ONDERSTAANDE BUTTON MAAR NATUURLIJK KUN JE ONS ALTIJD EEN E-MAIL ZENDEN

SCHRIJF JE IN