lichthinder (1-dag)

Algemeen:

Onderstaand lees je meer over de inhoud, de onderwerpen en additionele informatie. Toch nog wat meer vragen? Stuur ons dan een e-mail.

Doelstelling:

In veel situaties wordt er onvoldoende rekening gehouden met de impact van het lichtplan in haar omgeving. Dit kan lichthinder veroorzaken en dit leidt tot klachten of procedures. Deelnemers zijn na het volgen van deze cursus in staat om een kundig en gemotiveerd advies te geven en/of een lichthinder rapport inhoudelijk te beoordelen of toetsen.

Wat leer je tijdens deze cursus?

Verlichtingskunde | lichtadvies + lichthinder | oorzaken en oplossingen | regelgeving | NSVV richtlijnen | verslaglegging en opbouw rapportage | meten en toetsen | gebruik lichtsoftware | cases

Waarom deze cursus?

Deze cursus geeft praktische handvatten om lichthinder te vermijden in een advies en om bestaande installaties te kunnen beoordelen. We behandelen de verlichtingskundige aspecten op een praktische wijze, bespreken uitgebreid de huidige regelgeving en laten zien hoe we dit in een heldere rapportage kunnen opzetten.

Na het volgen van deze cursusdag ben je in staat een lichthinder vraagstuk (ontwerp of klacht) inhoudelijk te beoordelen en te toetsen.

informatie

DUUR 
1 DAG (6 LESUREN)

PRIJS
€ 395,- EXCLUSIEF BTW

BEVESTIGING
NA INSCHRIJVING ONTVANG JE VAN ONS EEN BEVESTIGINGSMAIL EN DE FACTUUR

CERTIFICAAT
NA HET AFRONDEN (6 CPD PUNTEN) VAN DEZE CURSUS ONTVANG JE HET CERTIFICAAT LICHTHINDER VAN DE LIGHTING DESIGN ACADEMY

DOELGROEP
LICHTADVISEURS, LICHTONTWERPERS, INSTALLATEURS, ADVISEURS, ARCHITECTEN, ONTWERPENDE AMBTENAREN, PROJECT VERLICHTERS, LICHTFABRIKANTEN, HANDHAVERS, OMGEVINGSDIENSTEN

LUNCH
UITERAARD VERZORGEN WIJ EEN HEERLIJKE LUNCH

LESMATERIAAL
INCLUSIEF UITGEBREIDE SYLLABUS

VOORKENNIS
GEEN SPECIFIEKE VOORKENNIS VEREIST

LOCATIE
LIGHTING DESIGN ACADEMY GROTE HAAG 11 AMERSFOORT 

KIES UIT DEZE CURSUSDATA
28 MAART 2025

LESTIJDEN
09.00 TOT 16.00 PAUZE VAN 12.00 TOT 13.00

INSCHRIJVEN
BIJ VOORKEUR VIA DE ONDERSTAANDE BUTTON MAAR NATUURLIJK KUN JE ONS ALTIJD EEN E-MAIL ZENDEN

schrijf je in