Cursus lichtadviseur (2-dagen) + e-learning

Algemeen:

Onderstaand lees je meer over de inhoud, de onderwerpen en additionele informatie. Toch nog wat meer vragen? Stuur ons dan een e-mail.

Doelstelling:

Deze cursus biedt een uitgebreide introductie in het mooie lichtvak. Je leert meer over licht en we behandelen onder andere het toepassen van de led. Ook leren we je lichtadvies uit te werken met behulp van de lichtsoftware Dialux EVO.

Wat leer je tijdens deze cursus?

Licht  |  basisbegrippen  |  LED  |  dimmen van LEDs  |  stappenplan lichtadvies  |  introductie normen  |  lichtsoftware Dialux EVO  |  cases  |  tips + inspiratie

Waarom deze cursus?

We hebben allemaal licht nodig wanneer het donker wordt of indien er onvoldoende licht aanwezig is om de werkzaamheden uit te voeren. Maar hoeveel licht hebben we nodig? En van welke kwaliteit? Het geven van een goed lichtadvies is belangrijk zowel thuis in de privé woning maar ook in zakelijke omgevingen. 

We bespreken hoe we een lichtplan opzetten. Wat zijn onderdelen en aandachtspunten die van belang zijn? Door diverse cases leer je dit professioneel aan te pakken zodat jouw lichtadviezen professioneler zullen worden. 

De opzet van deze cursus is zeer praktisch met heldere voorbeelden zodat je dit direct in de dagelijkse praktijk kunt toepassen.

Opbouw lessen:

De opbouw van deze cursus bestaat uit 2 klassikale lesdagen in Amersfoort. Voor het leren van de lichtsoftware Dialux EVO is een uitgebreide e-learning module inbegrepen met hierin 60 videolessen.

informatie

DUUR 
2 DAGEN (12 LESUREN) KLASSIKAAL + 
E-LEARNING MODULE ON-LINE

PRIJS
€ 797,- EXCLUSIEF BTW

BEVESTIGING
NA INSCHRIJVING ONTVANGT JE VAN ONS EEN BEVESTIGINGSMAIL EN DE FACTUUR

CERTIFICAAT
NA HET AFRONDEN (18 CPD PUNTEN) VAN DEZE E-LEARNING ONTVANG JE HET CERTIFICAAT CURSUS LICHTADVISEUR VAN DE LIGHTING DESIGN ACADEMY

DOELGROEP
VOOR IEDERE (TOEKOMSTIGE) PROFESSIONAL DIE MEER WIL WETEN OVER LICHT

LESMATERIAAL
JE ONTVANGT DE INLOG VOOR ONZE ONLINE LESOMGEVING. HIER VIND JE DE VIDEOLESSEN, LESMATERIAAL EN CASES. MEER INFORMATIE>>

VOORKENNIS
GEEN SPECIFIEKE VOORKENNIS VEREIST

LOCATIE
LIGHTING DESIGN ACADEMY GROTE HAAG 11 AMERSFOORT 

KIES UIT DEZE DATA
9 + 23 SEP 2024
11 + 25 NOV 2024
20 JAN + 3 FEB 2025
10 + 24 MRT 2025
12 + 26 MEI 2025

EERDER STARTEN?
KIJK DAN EENS NAAR HET ONDERSTAANDE
E-LEARNING LICHTADVIES

INSCHRIJVEN
BIJ VOORKEUR VIA DE ONDERSTAANDE BUTTON MAAR NATUURLIJK KUN JE ONS ALTIJD EEN E-MAIL ZENDEN

SCHRIJF JE IN