opleiding stadsilluminatie (5-dagen)

Algemeen:

Onderstaand kunt u meer lezen over de inhoud, de onderwerpen en additionele informatie. Voor vragen kunt u ons altijd een e-mail sturen.

Doelstelling:

U maakt kennis met nieuwe inzichten en methodieken en ziet hoe dit in de dagelijkse praktijk wordt toegepast. Deze klassikale opleiding bestaat uit 5 lesdagen die verzorgd worden vanuit onze locatie in Amersfoort. We schakelen diverse experts, specialisten en docenten uit het vakgebied in om de onderwerpen helder te maken en uw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau te brengen. We gaan diep in op het adviesproces en zullen diverse cases in exterieurverlichting, stadsilluminatie en openbare verlichting, vanaf de eerste klantvraag tot aan de oplevering doorlopen. 
Ook de onderwerpen lichtkunst en decoratieve verlichting worden behandeld.
Na het completeren van deze opleiding bent u in staat om technische  en esthetische lichtprojecten, in de buitenruimte, succesvol af te ronden.

Inhoud van de opleiding?

1 dag Storytelling
1 dag Verlichten van historische gebouwen
1 dag Media Architecture
1 dag DMX
1 dag Citymarketing

Extra training e-learning Dialux EVO lichtsoftware:

Inbegrepen is de  e-learning module van Dialux EVO basic met 60 video lessen welke u in uw eigen tempo kunt doorlopen.

Waarom deze opleiding?

Naast de Openbare Verlichting zijn er in iedere stad (of dorp) vele bijzondere plekken en locaties te vinden die bijzondere aandacht vragen. Het aanlichten van gevels, een belangrijk monument, muurschilderingen en fontein zijn voorbeelden. Maar ook (interactieve) lichtkunst en decoratieve verlichting tijdens de feestmaanden vragen een andere aanpak dan de reguliere verlichting. Tijdens deze opleiding behandelen we deze interessante onderwerpen en bieden we verdieping, inzichten en vaardigheden. ​U kunt de opgedane kennis meteen toepassen in de dagelijkse praktijk en daarmee uw meerwaarde richting uw opdrachtgevers vergroten.

Lesdagen 

lesdagen starten op 13  september 2024:
ST 13 september 2024 (klassikaal)
HIS 27 september 2024 (klassikaal)
MA 11 oktober 2024 (klassikaal)
DMX 15 november 2024 (klassikaal)
CITY 29 november 2024 (klassikaal)

Afronding:

U rondt de opleiding af door een aantal kleine cases uit te werken en in te leveren. Naast deze cases is er een kennistoets over de behandelde onderwerpen. Bij voldoende resultaat (minimaal een 6) ontvangt u het diploma van de opleiding stadsilluminatie.

opleidingsinformatie

DUUR 
5 DAGEN (30 LESUREN)

HET ADVIES IS OM VOOR DEZE  OPLEIDING DE NODIGE TIJD TE RESERVEREN. DE totale tijdsDUUR van de OPLEIDING is 3 maanden. 

STUDIEBELASTING
GEMIDDELD 4 UUR PER WEEK.

PRIJS
€ 1.975,- EXCLUSIEF BTW

BEVESTIGING
NA UW INSCHRIJVING ONTVANGT U VAN ONS EEN BEVESTIGINGSMAIL EN UW FACTUUR

DIPLOMA
NA HET POSITIEF  AFRONDEN (30 CPD PUNTEN) VAN DEZE OPLEIDING ONTVANGT U HET DIPLOMA VAN de opleiding STADSILLUMINATIE  VAN DE LIGHTING DESIGN ACADEMY

DOELGROEP
VOOR EEN IEDER DIE DE AANWEZIGE TECHNISCHE KENNIS EN KUNDE OP EEN HOGER NIVEAU WIL BRENGEN ZOALS; LICHTADVISEURS, INSTALLATEURS, ADVISEURS, ARCHITECTEN, ONTWERPENDE AMBTENAREN EN BELEIDSMEDEWERKERS. DEELNEMERS KOMEN UIT DIVERSE DISCIPLINES; ADVIESBUREAUS, INSTALLATIEBRANCHE, PROJECTONTWIKKELAARS, GEMEENTEN EN DE LICHTBRANCHE. OM DE OPLEIDING GOED AF TE KUNNEN RONDEN IS MINIMAAL EEN MBO+ NIVEAU GEWENST

LUNCH
UITERAARD VERZORGEN WIJ HEERLIJKE LUNCHES.

LESMATERIAAL
INCLUSIEF UITGEBREIDE MATERIALEN EN TOEGANG TOT ONZE LIGHTCLOUD.

VOORKENNIS
basiskennis van licht is gewenst, die leert u bijvoorbeeld tijdens onze klassikale CURSUS FUNDAMENTALS of door het het volgen van onze e-learning  CURSUS VERLICHTING EN LICHTONTWERP

LOCATIE
LIGHTING DESIGN ACADEMY GROTE HAAG 11 AMERSFOORT 

STARTDATUM
13 SEPTEMBER 2024 (AMERSFOORT)

EERDER STARTEN?
KIJK DAN EENS NAAR HET ONDERSTAANDE
E-LEARNING LICHT IN HET EXTERIEUR

LESTIJDEN

09.00 TOT 16.00 PAUZE VAN 12.00 TOT 13.00

INSCHRIJVEN
BIJ VOORKEUR VIA DE ONDERSTAANDE BUTTON MAAR NATUURLIJK KUNT U ONS ALTIJD EEN E-MAIL ZENDEN

schrijf je in